Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Elementen

Fire
Intuitie, actie, passie, energie en ego. In combinatie met andere elementen, voelt vuur dat aarde het vertikt, water het verdrinkt, maar lucht zal het aanwakkeren en verlevendigen.
Earth
Praktisch, nuchter en realistisch. In combinatie met andere elementen, voelt aarde dat de lucht het uitdroogd, vuur zal het verzengen, maar water zal het verfrissen en voeden.
Air
Waarnemen, denken, kijken, praten en communiceren. In combinatie met andele elementen, lucht voelt dat water het verduisterd, aarde het verstikt, maar vuur zal het inspireren en omhoog brengen.
Water
Innerlijk, op het gevoelsleven, kunst en emotie. In combinatie met andere elementen, water voelt dat vuur het laat koken, lucht het verdampen, maar aarde zal het vormgeven en in goede banen leiden.

Vote for your element:

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

Traduceri realizate de Dana Translations.

astrology.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 19-06-2018 01:02:02
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net