Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Geboortehoroscoop of Radix

Tweelingen


Tweelingen

Ascendant: Ram
radix

Vul de tijd in om het sterrenbeeld en de tekens van de andere planeten te bepalen. Als u ook de ascendant wilt weten is moet ook de locatie invullen. Dan worden ook de huizen bepaald. U kunt de lengte- en breedtegraad direct invullen, of ze vinden met de : Plaatsvinder.

dag maand jaar
hr min sec tz zt
: :
 

Lengtegraad:
deg min sec
° ' "

Breedtegraad:
deg min sec
° ' "
Lengtegraad: west: Posittief, oost: Negatief, Breedtegraad: noord: Posittief, zuid: Negatief.

Sterrenbeelden en Huizen

Aspecten

ZonTweelingen II (66°1'22")
MaanTweelingen III (84°24'17")
MercuriusStier I (42°29'37")
VenusRam I (20°23'46")
MarsTweelingen III (84°16'44")
JupiterWeegschaal VI (193°28'12")
SaturnusBoogschutter IX (266°3'10")
UranusRam I (27°42'31")
NeptunusVissen XII (343°31'29")
PlutoSteenbok X (288°47'36")
 ☉ 
 ☾   
 ☿     
 ♀       
 ♂  S    C   
 ♃    O  c    T 
 ♄  v  O      O   
 ♅        C       
 ♆      c           
 ♇        Q           

Bestel een mok.

Tweelingen: Ik denk, nieuwsgierig, prater, gezellig, dubbelzinnig, levendig, nukkig, intelligent, oppervlakkig, handen armen.
Water: Innerlijk, op het gevoelsleven, kunst en emotie. In combinatie met andere elementen, water voelt dat vuur het laat koken, lucht het verdampen, maar aarde zal het vormgeven en in goede banen leiden.
Mercurius: Mercurius is de planeet van de geest, het verstand en communicatie. In een geboortehoroscoop laten de aspecten en positie van Mercurius zien hoe het onderwerp zijn of haar hersens gebruikt en hoe ze de boodschap wordt overgebracht naar anderen.

Informatie over de andere Sterrenbeelden, Huizen, Planeten, Elementen, Aspecten en Chineese Horoscoop.

Deze horoscoop wordt niet, zoals veel astrologen wel doen, gemaakt met een tabellenboekje. Met zo'n boekje kan een astroloog niet meer dan een schatting maken als de geboorteplaats en/of tijd niet exact in de tabellen van zijn of haar boek voorkomt. Wij maken gebruik van de wetenschappelijke formules die ook door astronomen gebruikt worden. Hierdoor komen de posities van de planeten precies overeen met de posities aan de sterrenhemel en maakt het mogelijk dat de radix met astronomische nauwkeurigheid opgesteld kan worden.

Dagelijkse horoscoop, Sterren- en zonnetijd.

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

astrology.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 27-05-2017 04:34:07
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net