Deutsch English Espaņol Français Magyar Latina Nederlands norsk Română

Geboortehoroscoop of Radix

Ram


Ram

Ascendant: Stier
radix

Vul de tijd in om het sterrenbeeld en de tekens van de andere planeten te bepalen. Als u ook de ascendant wilt weten is moet ook de locatie invullen. Dan worden ook de huizen bepaald. U kunt de lengte- en breedtegraad direct invullen, of ze vinden met de : Plaatsvinder.

dag maand jaar
hr min sec tz zt
: :
 

Lengtegraad:
deg min sec
° ' "

Breedtegraad:
deg min sec
° ' "
Lengtegraad: west: Posittief, oost: Negatief, Breedtegraad: noord: Posittief, zuid: Negatief.

Sterrenbeelden en Huizen

Aspecten

ZonRam XI (52'44")
MaanRam XII (25°56'39")
MercuriusRam XII (27°17'0")
VenusRam XI (31'57")
MarsStier XII (43°50'58")
JupiterWeegschaal V (199°26'25")
SaturnusBoogschutter VIII (267°53'53")
UranusRam XI (24°29'35")
NeptunusVissen X (342°6'30")
PlutoSteenbok VIII (288°59'56")
 ☉ 
 ☾   
 ☿  C   
 ♀      C 
 ♂         
 ♃      O  O   
 ♄             
 ♅          C  C   
 ♆                 
 ♇        Q           

Bestel een mok.

Ram: Ik wil, daadkrachtig, pioneren, assertief, ik eerst, enthousiasme leider, strijdlustig, egoistisch, hoofd hersenen.
Water: Innerlijk, op het gevoelsleven, kunst en emotie. In combinatie met andere elementen, water voelt dat vuur het laat koken, lucht het verdampen, maar aarde zal het vormgeven en in goede banen leiden.
Venus: Venus is de planeet van de liefde, hogere emoties en artistieke gevoeligheid. De aspecten en postie van Venus in een geboorte horoscoop geven aan hoe het onderwerp om gaart met relaties, sexualiteit en sociale interacties, net zoals de capaciteit voor het creëren en waarderen van schoonheid.

Informatie over de andere Sterrenbeelden, Huizen, Planeten, Elementen, Aspecten en Chineese Horoscoop.

Deze horoscoop wordt niet, zoals veel astrologen wel doen, gemaakt met een tabellenboekje. Met zo'n boekje kan een astroloog niet meer dan een schatting maken als de geboorteplaats en/of tijd niet exact in de tabellen van zijn of haar boek voorkomt. Wij maken gebruik van de wetenschappelijke formules die ook door astronomen gebruikt worden. Hierdoor komen de posities van de planeten precies overeen met de posities aan de sterrenhemel en maakt het mogelijk dat de radix met astronomische nauwkeurigheid opgesteld kan worden.

Dagelijkse horoscoop, Sterren- en zonnetijd.

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

astrology.technetium.be astronomy.technetium.be chinese.technetium.be gravity.technetium.be sidereal.technetium.be www.astro.technetium.be www.astrology.technetium.be www.astronomy.technetium.be www.chinese.technetium.be astro.nooitstipt.com www.astro.nooitstipt.com astro.bannerplanner.eu www.astro.bannerplanner.eu astro.ligfiets.net astro.koorcontrast.nl www.astro.koorcontrast.nl astro.ligfietsplaza.nl 29-03-2017 11:11:12
phote.technetium.be poettree.technetium.be puzzle.technetium.be tafeltennistafel.technetium.be www.ligfiets.net